GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Besnik Dizdari
Historia e Kampionateve tė Shqipėrisė. Vitet ’30 [The History of Albanian Football Championships. The Thirties, 1999]

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1931
National Championship
National Cup

National Championship
(start: April 19th, 1931)

Group A

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
Sportklub Tiranë (g.a.)
4
2
1
1
6
2
5
2
Bashkimi Shkodran
4
2
1
1
4
3
5
3
Sportklub Vlorë
4
1
0
3
4
9
2


Group B

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
Teuta Durrës
6
5
1
0
15
2
11
2
Skënderbeu Korçë
6
2
2
2
13
7
6
3
Sportklub Elbasan
6
3
0
3
9
10
6
4
Muzaka Berat
6
0
1
5
2
20
1

Finals: Tiranë, June 28th
Sportklub Tiranë Teuta Durrës 1-1  
second half: Mark Gurashi-S, Niko Dovana (goalkeeper)-T
Durrës, July 5th, 1931      
Teuta Durrës Sportklub Tiranë 0-3  
goalscorers: not known

Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated:
Sportklub Vlorë, Muzaka Berat
promoted:
none
goals: 58; 2,9 per match
top scorer: Teli Samsuri (Skënderbeu) 9 goals

National Cup
it started on December 11th, 1938

Index

© Giovanni Armillotta, 2000