GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Besnik Dizdari
Historia e Kampionateve tė Shqipėrisė. Vitet ’30 [The History of Albanian Football Championships. The Thirties, 1999]

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1933
National Championship
Second Division

National Cup

National Championship
(start: April 2nd; finished: June 11th, 1933)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
SKËNDERBEU KORÇË
8
5
2
1
18
6
12
2
Bashkimi Shkodran
8
5
0
3
14
9
10
3
Teuta Durrës
8
3
2
3
12
10
8
4
Sportklub Tiranë
8
3
2
3
14
12
8
5
Sportklub Kavajë
8
1
0
7
5
26
2

Champions of Albania: Skënderbeu Korçë
relegated:
none
promoted:
Bashkimi Elbasanas, Sportklub Vlorë
goals: 63; 3,2 per match
top scorer: Teufik Agaj (Skënderbeu) 7 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

National Cup
it started on December 11th, 1938

Index

© Giovanni Armillotta, 2000