GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Besnik Dizdari
Historia e Kampionateve tė Shqipėrisė. Vitet ’30 [The History of Albanian Football Championships. The Thirties, 1999]

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1934
National Championship
Second Division
National Cup

National Championship
(start: April 15th; finished: July 22nd, 1934)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
SPORTKLUB TIRANË
12
10
1
1
54
8
21
2
Skënderbeu Korçë
12
8
2
2
27
8
18
3
Bashkimi Shkodran
12
8
1
3
25
11
17
4
Teuta Durrës
12
6
0
6
18
23
12
5
Sportklub Kavajë
12
3
3
6
14
20
9
6
Bashkimi Elbasanas
12
2
2
8
12
36
6
7
Sportklub Vlorë
12
0
1
11
4
48
1

Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated:
none
enrolled the season 1936: Dragoj Pogradec
goals: 154; 3,7 per match
top scorer: Mark Gurashi (Sportklub T.) 12 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

National Cup
it started on December 11th, 1938

____________________________________________________

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1935
it didn't play

Index

© Giovanni Armillotta, 2000