GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Besnik Dizdari
Historia e Kampionateve tė Shqipėrisė. Vitet ’40 [The History of Albanian Football Championships. The Fourties, 2000]

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1947
National Championship
Republic Cup

National Championship
(start: March 16th; finished: October 1st, 1947)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
16
14
1
1
56
15
29
2
Vllaznia Shkodër
16
13
2
1
63
9
28
3
Dinamo Korçë
16
9
6
1
48
16
24
4
17 Nëntori Tiranë
16
6
4
6
27
50
16
5
Ylli i Kuq Durrës
16
5
3
8
29
26
13
6
Tomori Berat
16
4
2
10
27
48
10
7
Flamurtari Vlorë
16
3
3
10
20
42
9
8
Bashkimi Elbasanas
16
2
4
10
16
37
8
9
Shqiponja Gjirokastër
16
3
1
12
12
55
7

Champions of Albania: Partizani Tiranë
enrolled the year after: Apolonia Fier, Besa Kavajë, 8 Nëntori Shijak, Traktori Lushnjë, Spartaku Kuçovë
goals: 298; 4,1 per match
top scorer: ?

 

Republic Cup
it didn't play

Index

© Giovanni Armillotta, 2000