GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1961 and 1962
National Championship 1961
Second Division 1961
Second Division 1962
Third Division 1961
Third Division 1962
Republic Cup 1961

National Championship 1961

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
18
14
2
2
46
13
30
2
Dinamo Tiranë
18
14
2
2
41
12
30
3
17 Nëntori Tiranë
18
9
5
4
27
18
23
4
Labinoti Elbasan
18
8
2
8
23
26
18
5
Flamurtari Vlorë
18
5
6
7
21
26
16
6
Skënderbeu Korçë
18
6
3
9
24
26
15
7
Besa Kavajë
18
6
3
9
17
24
15
8
Traktori Lushnjë
18
3
6
9
16
26
12
9
Vllaznia Shkodër
18
4
3
11
10
26
11
10
Tomori Berat
18
3
4
11
15
43
10

Play-off for title: Partizani T.-Dinamo T. 1-1 (after 2 extratimes, Tiranë)
Replay:
Partizani T.-Dinamo T. 1-0 (after 3 extratimes, Tiranë)

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated in 2nd division 1962:
Vllaznia Shkodër, Tomori Berat (note)
promoted from 2nd division 1961:
Lokomotiva Durrës, Korabi Peshkopi
goals: 243; 2,6 per match
top scorer: Panajot Pano (Partizani) 17 goals

 

Second Division 1961

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Third Division 1961

SOON...!

 

Second Division 1962

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Third Division 1962

SOON...!

 

Republic Cup 1961

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000