GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1963-64
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
22
15
7
0
46
10
37
2
Dinamo Tiranë
22
14
4
4
44
26
32
3
Besa Kavajë
22
11
7
4
31
19
29
4
Labinoti Elbasan
22
11
5
6
37
29
27
5
Flamurtari Vlorë
22
9
8
5
22
18
26
6
17 Nëntori Tiranë
22
8
9
5
32
21
25
7
Lokomotiva Durrës
22
8
6
8
28
20
22
8
Tomori Berat
22
5
6
11
23
37
16
9
Skënderbeu Korçë
22
5
5
12
20
33
15
10
Traktori Lushnjë
22
7
0
15
21
40
14
11
Vllaznia Shkodër
22
4
6
12
29
49
14
12
Luftëtari Gjirokastër  
22
2
3
17
13
44
7

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated: Luftëtari Gjirokastër

promoted:
Ylli i Kuq Pogradec
goals: 346; 2,6 per match
top scorer: Robert Jashari (Partizani) 9 goals

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000