GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1966-67
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
DINAMO TIRANË
22
17
4
1
59
19
38
2
17 Nëntori Tiranë (*)
22
15
3
4
42
23
33
3
Besa Kavajë
22
9
8
5
23
15
26
4
Skënderbeu Korçë
22
9
7
6
24
13
25
5
Partizani Tiranë (*)
22
9
7
6
36
27
25
6
Vllaznia Shkodër
22
10
5
7
33
29
25
7
Tomori Berat
22
7
5
10
20
27
19
8
Labinoti Elbasan
22
6
5
11
18
30
17
9
Lokomotiva Durrës
22
3
10
9
13
24
16
10
Traktori Lushnjë
22
4
8
10
19
34
16
11
Flamurtari Vlorë
22
2
8
12
19
38
12
12
Luftëtari Gjirokastër
22
2
6
14
13
46
10

Champions of Albania: Dinamo Tiranë
relegated:
none
promoted:
Apolonia Fier, Ylli i Kuq Pogradec
goals: 319; 2,4 per match
top scorer: Medin Zhega (Vllaznia) 19 goals

Note
(*): by FShF decision match 17 Nëntori T.-Partizani T. was proclaimed 0-3 loss for both clubs

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup
not played

Index

© Giovanni Armillotta, 2000