GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1970-71
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
26
16
8
2
48
19
40
2
Dinamo Tiranë
26
15
9
2
45
19
39
3
Vllaznia Shkodër
26
12
10
4
37
18
34
4
Labinoti Elbasan
26
12
9
5
33
23
33
5
Besa Kavajë
26
10
11
5
36
22
31
6
Skënderbeu Korçë
26
10
8
8
25
19
28
7
17 Nëntori Tiranë
26
9
9
8
32
21
27
8
Lokomotiva Durrës
26
7
12
7
23
22
26
9
Flamurtari Vlorë
26
3
14
9
16
24
20
10
Tomori Berat
26
5
10
11
24
36
20
11
Luftëtari Gjirokastër
26
6
8
12
21
40
20
12
Traktori Lushnjë
26
4
11
11
15
29
19
13
Besëlidhja Lezhë 26
3
10
13
15
34
16
14
Apolonia Fier 26
2
7
17
11
55
11

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated:
Besëlidhja Lezhe, Apolonia Fier
promoted:
Shkëndija Tiranë, Studenti Tiranë
goals: 381; 2,1 per match
top scorer: Ilir Përnaska (Dinamo) 19 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Third Division
it didn't play


Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000