GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1974-75
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship
(start: August 31st, 1974; finished: June 9th, 1975)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
DINAMO TIRANË
26
20
4
2
58
13
44
2
Vllaznia Shkodër
26
16
7
3
41
16
39
3
Partizani Tiranë
26
12
10
4
36
16
34
4
17 Nëntori Tiranë
26
9
15
2
30
17
33
5
Labinoti Elbasan
26
10
10
6
32
22
30
6
Besa Kavajë
26
10
8
8
23
22
28
7
Lokomotiva Durrës
26
8
11
7
27
23
27
8
Traktori Lushnjë
26
9
9
8
26
29
27
9
Shkëndija Tiranë
26
8
9
9
27
27
25
10
Naftëtari Qyteti Stalin
26
9
7
10
23
25
25
11
Flamurtari Vlorë
26
7
8
11
20
31
22
12
Skënderbeu Korçë
26
6
5
15
22
35
17
13
Besëlidhja Lezhë 26
2
4
20
8
44
8
14
Punëtori Patos 26
2
1
23
7
60
5

Champions of Albania: Dinamo Tiranë
relegated:
Skënderbeu Korçë, Besëlidhja Lezhë, Punëtori Patos
promoted:
Luftëtari Gjirokastër
goals: 380; 2,1 per match
top scorer: Ilir Përnaska (Dinamo) 17 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000