GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1975-76
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship
(start: September 13th, 1975; finished: June 6th, 1976)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
DINAMO TIRANË
22
11
6
5
44
22
28
2
17 Nëntori Tiranë
22
8
10
4
29
18
26
3
Vllaznia Shkodër
22
10
5
7
34
27
25
4
Besa Kavajë
22
5
13
4
20
18
23
5
Partizani Tiranë
22
6
11
5
15
16
23
6
Flamurtari Vlorë
22
8
6
8
17
20
22
7
Shkëndija Tiranë
22
6
8
8
18
18
20
8
Labinoti Elbasan
22
5
10
7
17
22
20
9
Lokomotiva Durrës
22
7
6
9
13
24
20
10
Luftëtari Gjirokastër
22
7
5
10
19
23
19
11
Traktori Lushnjë
22
7
5
10
17
24
19
12
Naftëtari Qyteti Stalin
22
5
9
8
17
28
19

Champions of Albania: Dinamo Tiranë
relegated:
Naftëtari Qyteti Stalin (g.d.)
promoted:
Skënderbeu Korçë
goals: 260; 2,0 per match
top scorer: Ilir Përnaska (Dinamo) 18 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000