GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1977-78
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup

National Championship
(start: September 18th, 1977; finished: May 7th, 1978)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
VLLAZNIA SHKODËR
22
10
9
3
32
19
29
2
Luftëtari Gjirokastër
22
10
6
6
26
22
26
3
Partizani Tiranë
22
11
3
8
30
22
25
4
Dinamo Tiranë
22
8
8
6
24
20
24
5
Flamurtari Vlorë
22
7
9
6
25
20
23
6
17 Nëntori Tiranë
22
7
7
8
21
20
21
7
Tomori Berat
22
7
7
8
24
29
21
8
Shkëndija Tiranë
22
6
9
7
18
23
21
9
Traktori Lushnjë
22
6
7
9
22
28
19
10
Lokomotiva Durrës
22
4
11
7
15
24
19
11
Labinoti Elbasan
22
6
6
10
12
19
18
12
Skënderbeu Korçë
22
6
6
10
16
19
18

Play-off for eleventh place in Elbasan (May 14th) and Korçë (May 21st, 1978):
Labinoti E.-Skënderbeu K. 0-0 0-0 (p: 6-5)

Champions of Albania: Vllaznia Shkodër
relegated:
Skënderbeu Korçë
promoted:
Besa Kavajë (winners of 2nd div.), Besëlidhja Lezhë, Naftëtari Qyteti Stalin
goals: 265; 2,0 per match
top scorer: Agim Murati (Partizani) 14 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000