GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1978-79
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
IV National Spartakiada

 

National Championship
(start: September ..., 1978; finished: May 27th, 1979)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
26
14
8
4
38
20
36
2
17 Nëntori Tiranë
26
13
9
4
41
27
35
3
Besa Kavajë
26
11
9
6
36
25
31
4
Flamurtari Vlorë
26
11
8
7
25
20
30
5
Dinamo Tiranë
26
8
13
5
35
24
29
6
Labinoti Elbasan
26
10
8
8
25
22
28
7
Lokomotiva Durrës
26
6
13
7
30
29
25
8
Tomori Berat
26
7
11
8
21
21
25
9
Vllaznia Shkodër
26
8
7
11
37
33
23
10
Naftëtari Qyteti Stalin
26
6
11
9
21
36
23
11
Shkëndija Tiranë
26
5
11
10
20
29
21
12
Luftëtari Gjirokastër
26
8
5
13
21
32
21
13
Besëlidhja Lezhë
26
10
0
16
19
38
20
14
Traktori Lushnjë
26
3
11
12
19
32
17

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated:
Besëlidhja Lezhë, Traktori Lushnjë
goals: 388; 2,1 per match
top scorer: Agim Murati (Partizani) and Petrit Dibra (17 Nëntori) 14 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

IV National Spartakiada
The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Index

© Giovanni Armillotta, 2000