GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1980-81
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup

 

National Championship
(start: September 21st, 1980; finished: June 7th, 1981)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
26
15
7
4
36
17
37
2
Dinamo Tiranë
26
14
8
4
32
17
36
3
17 Nëntori Tiranë
26
14
7
5
38
21
35
4
Vllaznia Shkodër
26
9
9
8
30
33
27
5
Luftëtari Gjirokastër
26
10
5
11
25
24
25
6
Naftëtari Qyteti Stalin
26
10
5
11
24
32
25
7
Besa Kavajë
26
7
10
9
28
25
24
8
Flamurtari Vlorë
26
8
8
10
27
26
24
9
Labinoti Elbasan
26
7
10
9
24
28
24
10
Besëlidhja Lezhë
26
6
11
9
21
25
23
11
Lokomotiva Durrës
26
6
11
9
20
24
23
12
Tomori Berat
26
4
15
7
14
20
23
13
Skënderbeu Korçë
26
5
12
9
19
27
22
14
Traktori Lushnjë
26
4
8
14
17
36
16

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated:
Skënderbeu Korçë, Traktori Lushnjë
goals: 355; 2,0 per match
top scorer: Dashnor Bajaziti (Besa) 12 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000