GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1981-82
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup

National Championship
(start: September 6th, 1981; finished: May 23rd, 1982)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
17 NËNTORI TIRANË
26
15
7
4
42
15
37
2
Flamurtari Vlorë
26
13
7
6
26
12
33
3
Dinamo Tiranë
26
14
4
8
33
19
32
4
Partizani Tiranë
26
11
9
6
31
18
31
5
Vllaznia Shkodër
26
11
8
7
37
26
30
6
Tomori Berat
26
10
6
10
21
18
26
7
Besëlidhja Lezhë
26
9
7
10
22
27
25
8
Besa Kavajë
26
9
7
10
20
28
25
9
Lokomotiva Durrës
26
8
8
10
19
24
24
10
Naftëtari Qyteti Stalin
26
5
13
8
23
25
23
11
Luftëtari Gjirokastër
26
8
7
11
22
24
23
12
Labinoti Elbasan
26
9
4
13
17
27
22
13
31 Korriku Burrel
26
5
10
11
22
37
20
14
24 Maji Përmet
26
4
5
17
9
44
13

Champions of Albania: 17 Nëntori Tiranë
relegated:
31 Korriku Burrel, 24 Maji Përmet
goals: 344; 1,9 per match
top scorer: Vasil Ruci (Flamurtari) 12 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000