GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1983-84
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
V National Spartakiada

National Championship
(start: August 27th, 1983; finished: May 20th, 1984)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
LABINOTI ELBASAN
26
15
7
4
26
14
37
2
17 Nëntori Tiranë
26
10
14
2
34
18
34
3
Partizani Tiranë
26
10
10
6
25
23
30
4
Flamurtari Vlorë
26
10
9
7
30
23
29
5
Lokomotiva Durrës
26
8
9
9
30
29
25
6
Besa Kavajë
26
8
9
9
20
22
25
7
Skënderbeu Korçë
26
6
13
7
15
18
25
8
Vllaznia Shkodër
26
9
6
11
28
24
24
9
Tomori Berat
26
7
10
9
16
19
24
10
Luftëtari Gjirokastër
26
6
12
8
29
34
24
11
Dinamo Tiranë
26
5
13
8
23
23
23
12
Naftëtari Qyteti Stalin
26
7
8
11
22
28
22
13
Traktori Lushnjë
26
6
10
10
18
25
22
14
31 Korriku Burrel
26
7
6
13
12
28
20

Play-off between Traktori Lushnjë and Apolonia Fier (runners-up in 2nd division), May 23rd and 30th:
Traktori L.-Apolonia F. 2-0 0-1

Champions of Albania: Labinoti Elbasan
relegated:
31 Korriku Burrel
goals: 328; 1,8 per match
top scorer: Vasil Ruci (Flamurtari) 12 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

V National Spartakiada

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000