GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1984-85
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup

National Championship
(start: September 8th, 1984; finished: June 9th, 1985)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
17 NËNTORI TIRANË
26
15
9
2
45
22
39
2
Dinamo Tiranë
26
13
7
6
42
22
33
3
Vllaznia Shkodër
26
13
3
10
33
23
29
4
Partizani Tiranë
26
12
5
9
26
19
29
5
Flamurtari Vlorë
26
8
11
7
22
20
27
6
Tomori Berat
26
9
9
8
20
23
27
7
Luftëtari Gjirokastër
26
8
10
8
24
24
26
8
Traktori Lushnjë
26
7
10
9
15
28
24
9
Besëlidhja Lezhë
26
8
8
10
18
32
24
10
Lokomotiva Durrës
26
7
9
10
25
26
23
11
Labinoti Elbasan
26
7
9
10
28
32
23
12
Naftëtari Qyteti Stalin
26
6
11
9
23
29
23
13
Besa Kavajë
26
7
8
11
28
32
22
14
Skënderbeu Korçë
26
3
9
14
15
32
15

Champions of Albania: 17 Nëntori Tiranë
relegated:
Besa Kavajë, Skënderbeu Korçë
goals: 364; 2,0 per match
top scorer: Arben Minga (17 Nëntori), Vaslli Fakja (Vllaznia) 13 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000