GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1986-87
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup

National Championship
(start: August 31st, 1986; finished: May 17th, 1987)

No.

Club

P

W

D

L

A

P

Pts

1

PARTIZANI TIRANË

26

15

6

5

43

18

36

2

Flamurtari Vlorë (*)

26

14

8

4

40

21

33

3

Vllaznia Shkodër

26

12

8

6

31

22

32

4

Dinamo Tiranë (*)

26

13

8

5

36

23

31

5

Luftëtari Gjirokastër

26

9

8

9

26

24

26

6

17 Nëntori Tiranë (*)

26

9

10

7

43

29

25

7

Apolonia Fier (**)

26

7

15

4

24

27

23

8

Labinoti Elbasan

26

7

9

10

24

28

23

9

Lokomotiva Durrës

26

6

10

10

22

30

22

10

Besa Kavajë

26

4

14

8

21

31

22

11

Tomori Berat

26

6

10

10

28

39

22

12

Skënderbeu Korçë

26

6

9

11

25

28

21

13

Naftëtari Qyteti Stalin

26

7

7

12

17

32

21

14

Traktori Lushnjë

26

4

4

18

13

41

12

Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated:
Naftëtari Qyteti Stalin (g.d.), Traktori Lushnjë
goals: 393; 2,1 per match
top scorer: Arben Arbëri (Tomori) 14 goals

Notes
(*): 3 penalization points; (**): 6 penalization points

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000