GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1990-91
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup

Super Cup

 

National Championship
Clubs played a regular season of 26 matches (13 home and 13 away), then other 13 matches: the best 7 clubs of regular season played 7 home and 6 away matches
(start: September 9th, 1990; finished: June 12th, 1991)
No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
FLAMURTARI VLORË
39
24
6
9
63
32
54
2
Partizani Tiranë
39
18
12
9
52
35
48
3
Vllaznia Shkodër
39
16
13
10
57
47
45
4
17 Nëntori Tiranë
39
16
12
11
52
40
44
5
Tomori Berat
39
13
14
12
62
47
40
6
Dinamo Tiranë
39
13
14
12
53
44
40
7
Apolonia Fier
39
13
12
14
49
47
38
8
Lokomotiva Durrës
39
12
12
15
30
38
36
9
Labinoti Elbasan
39
11
14
14
29
37
36
10
Skënderbeu Korçë
39
10
15
14
46
55
35
11
Besa Kavajë
39
11
12
16
45
50
34
12
Kastrioti Krujë
39
12
10
17
41
62
34
13
Traktori Lushnjë
39
10
12
17
39
60
32
14
Luftëtari Gjirokastër
39
12
6
21
31
55
30


 
Champions of Albania: Flamurtari Vlorë
relegated: Luftëtari Gjirokastër
goals: 649; 2,4 per match
top scorer: Kliton Bozgo (Tomori) 29 goals; on June 12th, 1991, K. Bozgo scored 6 goals in Tomori B.-Traktori L. 6-5

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000