GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1991-92
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
Super Cup

National Championship
(start: September 21st, 1991; finished: May 17th, 1992)
No.
Club
P
W
D
L
F
A
Pts
1
VLLAZNIA SHKODËR
30
19
6
5
63
23
44
2
Partizani Tiranë
30
14
10
6
41
25
38
3
Teuta Durrës (f. Lokomotiva)
30
12
9
9
30
20
33
4
Besa Kavajë
30
13
7
10
42
36
33
5
Dinamo Tiranë
30
9
13
8
32
22
31
6
Flamurtari Vlorë (*)
30
13
9
8
37
31
29
7
Lushnja (f. Traktori)
30
8
13
9
22
26
29
8
Sportklub Tiranë (f. 17 Nëntori))
30
11
6
13
38
32
28
9
Tomori Berat
30
8
12
10
34
31
28
10
Apolonia Fier (**)
30
11
8
11
33
34
28
11
Elbasani (f. Labinoti)
30
10
8
12
28
29
28
12
Laçi
30
8
12
10
22
27
28
13
Pogradeci (f. Ylli i Kuq)
30
7
13
10
28
39
27
14
Kastrioti Krujë 
30
11
5
14
37
56
27
15
Selenica
30
10
7
13
33
54
27
16
Skënderbeu Korçë 
30
3
8
19
15
50
14


Champions of Albania: Vllaznia Shkodër
relegated: Selenica (goals difference), Skënderbeu Korçë
goals: 535; 2,2 per match
top scorer: Edmir Bilali (Vllaznia) 21 goals

Notes
(*): 6 penalization points
(**): 2 penalization points

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000