GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1992-93
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
Super Cup

National Championship
(start: September 6th, 1992; finished: May 9th, 1993)
No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
PARTIZANI TIRANË
30
17
9
4
53
22
43
2
Teuta Durrës
30
15
8
7
32
21
38
3
Besa Kavajë
30
14
9
7
42
22
37
4
Vllaznia Shkodër
30
15
7
8
44
26
37
5
Elbasani
30
12
7
11
36
32
31
6
Dinamo Tiranë
30
10
9
11
32
33
29
7
Apolonia Fier
30
9
10
11
41
43
28
8
Lushnja
30
10
8
12
30
35
28
9
Albpetrol Patos (f. Punëtori)
30
10
8
12
38
48
28
10
Laçi
30
11
6
13
26
37
28
11
Sportklub Tiranë
30
7
13
10
24
28
27
12
Sopoti Librazhd
30
9
9
12
36
41
27
13
Flamurtari Vlorë
30
8
11
11
28
34
27
14
Kastrioti Krujë
30
8
10
12
29
32
26
15
Tomori Berat
30
11
3
16
28
53
25
16
Pogradeci
30
8
5
17
26
38
21


 
Champions of Albania: Partizani Tiranë
relegated: Kastrioti Krujë, Tomori Berat, Pogradeci
goals: 545; 2,3 per match
top scorer: Edmond Dosti (Partizani) 20 goals

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Third Division
not played in season 1992-93

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000