GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1993-94
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
Super Cup
 

National Championship
(start: September 4th, 1993; finished: April 30th, 1994)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
TEUTA DURRËS
26
14
9
3
37
9
37
2
Sportklub Tirana
26
13
7
6
36
16
33
3
Flamurtari Vlorë
26
11
8
7
26
21
30
4
Vllaznia Shkodër
26
11
6
9
33
28
28
5
Partizani Tiranë
26
6
13
7
27
25
25
6
Dinamo Tiranë
26
5
15
6
25
27
25
7
Apolonia Fier
26
8
9
9
25
28
25
8
Elbasani
26
9
7
10
26
30
25
9
Albpetrol Patos
26
8
8
10
31
31
24
10
Beselidhja Lezhë
26
9
6
11
27
33
24
11
Besa Kavajë
26
8
8
10
24
37
24
12
Laçi
26
8
7
11
32
36
23
13
Lushnja
26
7
9
10
20
25
23
14
Sopoti Librazhd
26
6
6
14
19
42
18

Champions of Albania: Teuta Durrës
relegated: Lushnja (g.d.), Sopoti Librazhd
promoted: Iliria Fushë-Krujë, Shkumbini Peqin, Shqiponja Gjirokastër, Tomori Berat
goals: 388; 2,1 per match
top scorer: Edi Martini (Vllaznia) 14 goals

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Third Division
not played in season 1993-94

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000