GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1994-95
National Championship
Second Division
Third Division

Republic Cup
Super Cup
 

National Championship
(start: August 27th, 1994; finished: May 27th, 1995)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
SPORTKLUB TIRANË
30
19
6
5
57
27
44
2
Teuta Durrës
30
13
6
11
37
27
32
3
Partizani Tiranë
30
12
8
10
36
30
32
4
Flamurtari Vlorë
30
11
10
9
34
29
32
5
Shqiponia Gjirokastër
30
11
9
10
38
33
31
6
Albpetrol Patos
30
13
5
12
37
43
31
7
Shkumbini Peqin
30
11
8
11
32
20
30
8
Dinamo Tiranë
30
10
10
10
37
27
30
9
Tomori Berat
30
12
6
12
21
25
30
10
Apolonia Fier
30
12
6
12
33
38
30
11
Vllaznia Shkodër
30
12
5
13
31
28
29
12
Elbasani
30
10
9
11
22
20
29
13
Besëlidhja Lezhë
30
11
7
12
29
34
29
14
Laçi
30
13
3
14
30
40
29
15
Besa Kavajë
30
12
2
16
29
40
26
16
Iliria Fushë-Krujë
30
7
2
21
22
64
16

Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated: Iliria Fushë-Krujë
promoted: Kastrioti Krujë, Skënderbeu Korçë, Sopoti Librazhd
goals: 525; 2,2 per match
top scorer:
Arben Shehu (Shqiponja) 21 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000