GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1995-96
National Championship
Second Division
Third Division
Republic Cup
Super Cup
 

National Championship
Away wins (AW) count for three points, home wins (HW) for two
(start: September 2nd, 1995; finished: May 8th, 1996)
No.
Club
P
AW
HW
D
L
A
P
Pts
1
SPORTKLUB TIRANË
34
7
12
10
5
52
22
55
2
Teuta Durrës
34
4
16
10
4
50
22
54
3
Partizani Tiranë
34
5
11
9
9
43
24
46
4
Flamurtari Vlorë
34
5
12
6
11
42
35
45
5
Olimpik Tiranë
34
3
12
8
11
42
30
41
6
Apolonia Fier
34
4
8
9
13
46
44
37
7
Besa Kavajë
34
2
10
9
13
29
31
35
8
Sopoti Librazhd
34
3
8
9
14
35
47
34
9
Shkumbini Peqin
34
0
12
9
13
43
40
33
10
Vllaznia Shkodër
34
1
8
13
12
30
36
32
11
Albpetrol Patos
34
1
11
7
15
30
48
32
12
Laçi
34
1
12
4
17
49
53
31
13
Elbasani
34
1
9
10
14
35
41
31
14
Tomori Berat
34
0
11
9
14
34
40
31
15
Shqiponja Gjirokastër
34
3
10
6
17
34
41
31
16
Skënderbeu Korçë
34
2
11
3
18
35
49
31
17
Kastrioti Krujë
34
2
9
6
17
30
40
30
18
Besëlidhja Lezhë
34
0
9
9
16
24
40
27


Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated: Kastrioti Krujë, Besëlidhja Lezhë
promoted: Lushnja, Bylis Ballshi
goals: 683; 2,2 per match
top scorer:
Altin Cuko 21 goals (5 for Tomori, 16 for Laçi)

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000