GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1997-98
National Championship
Second Division
Third Division

Republic Cup
Super Cup
 

National Championship
(start: September 14, 1997; finished: May 30th, 1998)

No.

Club

P

W

D

L

A

P

Pts

1 VLLAZNIA SHKODËR
34
22
6
6
42
24
72
2 Sportklub Tirana
34
19
8
7
54
19
65
3 Partizani Tiranë
34
20
4
10
62
27
64
4 Shkumbini Peqin
34
17
3
14
56
49
54
5 Teuta Durrës
34
17
3
14
39
39
54
6 Elbasani
34
16
4
14
48
31
52
7 Apolonia Fier
34
15
7
12
38
34
52
8 Laçi
34
15
3
16
47
49
48
9 Lushnja
34
14
5
15
54
38
47
10 Tomori Berat
34
15
2
17
37
45
47
11 Skënderbeu Korçë
34
13
7
14
40
50
46
12 Dinamo Tiranë
34
12
9
13
42
36
45
13 Bylis Ballshi
34
13
6
15
41
39
45
14 Besa Kavajë
34
13
5
16
48
47
44
15 Flamurtari Vlorë
34
12
7
15
38
41
43
16 Shqiponja Gjirokastër
34
12
4
18
34
58
40
17 Sopoti Librazhd
34
10
5
19
39
64
35
18 Albpetrol Patos
34
5
4
25
24
93
19

Champions of Albania: Vllaznia Shkodër
relegated: Shqiponja Gjirokastër, Sopoti Librazhd, Albpetrol Patos
promoted: Burreli
goals: 783; 2,6 per match
top scorer:
Dorian Bubeqi (Shkumbini) 26 goal

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2000