GIOVANNI ARMILLOTTA ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 1998-99
National Championship
Second Division
Third Division and Districts Division
Republic Cup
Super Cup
 

National Championship
(start: August 29th, 1998; finished: May 15th, 1999)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1 SPORTKLUB TIRANË
30
18
7
5
48
20
61
2 Vllaznia Shkodër
30
18
6
6
57
18
60
3 Bylis Ballshi
30
18
5
7
51
19
59
4 Tomori Berat
30
13
7
10
31
25
46
5 Lushnja
30
14
2
14
52
40
44
6 Dinamo Tiranë
30
11
7
12
37
37
40
7 Shkumbini Peqin
30
12
4
14
30
38
40
8 Teuta Durrës
30
12
4
14
28
48
40
9 Elbasani
30
11
6
13
30
30
39
10 Partizani Tiranë
30
10
9
11
37
46
39
11 Flamurtari Vlorë
30
11
5
14
40
47
38
12 Skënderbeu Korçë
30
12
2
16
44
53
38
13 Apolonia Fier
30
10
7
13
32
42
37
14 Besa Kavajë
30
10
6
14
25
40
36
15 Laçi
30
9
6
15
36
55
33
16 Burreli
30
8
3
19
40
60
27

Champions of Albania: Sportklub Tiranë
relegated: Besa Kavajë, Laçi, Burreli
promoted: Shqiponja Gjirokastër
goals: 618; 2,6 per match
top scorer:
Artan Bano (Lushnja) 22 goals

 

Second Division

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 


Third Division

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

 
Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

Index

© Giovanni Armillotta, 2000