GIOVANNI ARMILLOTTA, PhD, ON LINE PËR SHQIPTARËT

Uploaded: July 15th, 2009

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

ALBANIAN FOOTBALL SEASON 2006-07
Kategoria Superiore-Premier League (Level 1)
Kategoria e Parė-First Division (Real Second Division-Level 2)
Kategoria e Dytė-Second Division (Real Third Division-Level 3)
Kategoria e Tretė-Third Division (Real Fourth Division-Level 4)
Republic Cup
Super Cup

 

Kategoria Superiore-Premier League
(Level 1)
(start: August 26th, 2006; finished: May 19th, 2007)

No.
Club
P
W
D
L
A
P
Pts
1
SPORTKLUB TIRANĖ
33
22 6 5 64 33

72

2
Teuta Durrës
33
19  10   4 44  26

67

3
Vllaznia Shkodër
33
18 9 6 46 28

63

4
Partizani Tiranë
33
17  6 10  44 25 57
5
Dinamo Tiranë
33
14 5 14 41 39 47
6
Besa Kavajë
33
11 8 14 35 38  41
7
Elbasani
33
10 10  13 34 39 40
8
Kastrioti Krujë
33
10  14  32 46 37
9
Flamurtari Vlorë
33
9 17  35 41 34
10
Shkumbini Peqin
33
10  4 19 36 53 34
11
Luftëtari Gjirokastër
33
9 18  28 44 33
12
Apolonia Fier
33
5 21 32 59 26

Champions of Albania: Sportklub Tiranė
relegated in Level 2Luftëtari Gjirokastër, Apolonia Fier
promoted from Level 2: Skënderbeu Korçë, Besëlidhja Lezhë
goals: 471; 2,4 per match
top scorer:
Vioresin Sinani (Sportklub Tiranė) 23 goals

 

Kategoria e Parė-First Division (Real Second Division)
(Level 2)

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Kategoria e Dytė-Second Division (Real Third Division)
(Level 3)

SOON...!

 

Kategoria e Tretė-Third Division (Real Forth Division)
(
Level 4)

SOON...!

 

Republic Cup

SOON...!

 

Super Cup

The new book of Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorisė sė dytė (1930/2008-09) dhe i futbollit shqiptar — Almanacco della Serie B (1930/2008-09) e del calcio albanese — Yearbook of Football Second National Level (1930/2008-09) and of Albanian Soccer

 

Index

© Giovanni Armillotta, 2006